asddassdads

Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs - Introduksjon til Vin
    • Online Vinkurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Studiesteder
    • Våre partnere
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Andrè Brattland

Andrè Brattland

Andrè Brattland

Sted: Oslo
Underviser i: Frankrike og Fine Wine

Bakgrunn: Navn: Andrè Brattland

Vinfaglig utdannelse: WSET Level 3 Award in Wines

Bakgrunn i bransjen: Vinjournalist

Driver med idag: Redaktør www.botti.no, skriver artikler for Norges ledende vinmagasin Vinforum og jurymedlem i "Meininger Mundus Vini Awards".

Beste studietips: Sett deg langt foran i undervisningssalen, være aktiv, still spørsmål og utfordre deg selv med å beskrive viner for andre. Da lærer du best.

Beste vinminne: På journalistjobb i Cornas. Møte ekte mennesker og vinbønder på jobb i de meget bratte skråningene deretter for å smake fatprøver i autentiske jordkjellere. Det er hva vin handler om.

Beste vintips: Forsøk GG fra Tyskland, viner fra det franske vinområdet Languedoc og oppsøk vinene fra vinområdene i Portugal. Her finner du fortsatt kvalitetsviner til en oppsiktsvekkende lav penge.

Beste mat og vin i komb tips: Ikke følg trender slavisk. Velg viner du synes er gode og ikke grunnet at vinen nødvendigvis utfordrer eller har en kul historie. Gode viner med god frukt, bra syrestruktur og middels faste tanniner (rødvin) passer som oftest til gode matretter. Punktum.

Beste vinreisetips: Kjedelig svar. Reis til Piemonte, sett på Andrea Bocelli, la synsinntrykkene, kulturen, maten og ikke minst de fabelaktige vinene bergta deg.

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Brobekkveien 38
0598 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf: 930 55 667

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar