Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Hvem er vi
    • Studiesteder
    • Kontakt oss
    • Våre partnere
    • GDPR
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Erfaringer fra studenter
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Anniken England

Anniken England

Anniken England

Sted: Bergen
Underviser i: Spania og brennevin

Bakgrunn: Navn: Anniken England

Vinfaglig utdannelse: Vinkelner fra KA

Bakgrunn i bransjen: Tango Restaurant, Spesial Vinmonopolet i Bergen, Engengruppen

Driver med idag: Driver eget selskap innen gastronomi og konsult - YPPER, og Uphill Production som produserer eplebrennevinet "Stæjl".

Beste studietips: Smak så mye du klarer, besøk produsenter og les mye parallelt.

Beste vinreisetips: Snakk, oppsøk og smak alltid på lokal mat og drikke.

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Gjerdrumsvei 17
0484 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf:
93800788

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar