Vinfaglig utdannelse: Vinkelnerutdannelse Gastronomisk institutt 1995. Advanced levels Sommelier, Court of Master Sommelier . WSET level 3 ( nå Diplom student og MS student igjen)

Bakgrunn i bransjen: Utdannet Kokk. Hotel Continental 1989-1992

Jobbet som Sommelier i Norge og England. Sist ved Le Canard i Oslo. Jobbet i Arcus med kompetanseutvikling. NM mester 2001-2002. Deltatt i Nordisk mesterskap 3 ganger. Deltager i Throphee Ruinart ( EM ) 2002 og 2004. Deltager i VM 2004 i Athen

Driver med idag: Le Sommelier as, Electi Table as

Beste studietips: Bruk kart over land og områder, fyll inn, kast. Begynn på nytt.

Beste vinminne: Har vært heldig. Mer en jeg kan forvente i min karriere. Å bli servert Krug Grand Cuvee på terassen til Harlan Estate i Napa sammen med Don Weaver, CEO og se soloppgang i Napa.

Beste vintips: Prøve viner fra områder utenfor Europa, Sør-Afrika, Australia feks

Beste mat og vin i komb tips: Grillet Côte de beuf og Barossa Shiraz fra topp produsent!

Beste vinreisetips: Man blir jo alltid glad av å være i Champagne distriktet!