asddassdads

Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs - Introduksjon til Vin
    • Online Vinkurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Studiesteder
    • Våre partnere
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Hans Ingi Tryggvason

Hans Ingi Tryggvason

Hans Ingi Tryggvason

Sted: Oslo
Underviser i: Øl

Bakgrunn: Bakgrunn:
Ølfaglig utdannelse: Øl- og vin sommelier (IBD/NSU)


Bakgrunn i bransjen: Jobbet i utelivsbransjen de siste 20 årene og drevet steder som Gamle Major og Håndverkerstuene i Oslo. Ble årets International øl sommelier i 2014. Var med og satte i gang F&B-skolen i Thon gruppen.
Grunnlegger av Bryggeribråk – som ble gjennomført i 4 sesonger fra 2014 til 2017.

Driver med idag:
Daglig leder ved Ringnes Brygghus som er et testbryggeri for Ringnes, Schous og Frydenlund.
Her har vi har smakinger for alle som er nysgjerrige på øl.
Er styremedlem i Norske akevitters venner.

Beste mat og øl i kombinasjon tips:
Ost og øl. Her er det er en verden for alle fra nybegynnere til over middels interesserte.
Alt handler bare om å være leken og nysgjerrig

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Brobekkveien 38
0598 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf: 930 55 667

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar