Hans Ingi Tryggvason

Hans Ingi Tryggvason
Bakgrunn: Bakgrunn:
Ølfaglig utdannelse: Øl- og vin sommelier (IBD/NSU)
Bakgrunn i bransjen: Jobbet i utelivsbransjen de siste 20 årene og drevet steder som Gamle Major og Håndverkerstuene i Oslo. Ble årets International øl sommelier i 2014. Var med og satte i gang F&B-skolen i Thon gruppen.
Grunnlegger av Bryggeribråk – som ble gjennomført i 4 sesonger fra 2014 til 2017.
Driver med idag:
Daglig leder ved Ringnes Brygghus som er et testbryggeri for Ringnes, Schous og Frydenlund.
Her har vi har smakinger for alle som er nysgjerrige på øl.
Er styremedlem i Norske akevitters venner.
Beste mat og øl i kombinasjon tips:
Ost og øl. Her er det er en verden for alle fra nybegynnere til over middels interesserte.
Alt handler bare om å være leken og nysgjerrig