asddassdads

Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs - Introduksjon til Vin
    • Fordypning Grunnkurs 8 dager - online
    • Online Vinkurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Studiesteder
    • Våre partnere
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

James Greig

James Greig

James Greig

Sted: Bergen, Oslo, Trondheim
Underviser i: Brennevin

Bakgrunn: Bakgrunn: Bartender og Markedsføring

Bakgrunn i bransjen: Begynte i bransjen da han var 17 år, hovedsakelig som barback.
Første cocktail bar var Barfly i Oslo, der han konkurrerte i Bombays Most Imaginative global cocktail competition og fikk på bakgrunn av dette tilbud om og gjenåpne det var Babylon Bar i Oslo.
Han konkurrerte videre i Bacardi Legacy i to år, og ble også med på teamet på Bettola bar der han var både Assitant bar manager og etter hvert driftsanvarlig for lokalet.
Reisen videre fra der gikk til Bacardi Norge, der James jobbet som Portefølje ambassadør, og ble i 2019 nevnt til Industry Improver of the year under BCA gallaen i Stockholm.
Under pandemien ble han del eier av Nuet Aquavit, og holder i dag en stilling av Global Brand Ambassafor.

Driver med I dag: Global brand ambassador, Nuet Aquavit


Beste Studie tips: Det og lære er ikke en fasit i seg selv, bruk tiden vettig og på en måte som hjelper deg selv mest mulig. Jeg lærte personlig alltid best av og snakke med andre og se hva de gjorde, da jeg har aldri vært særlig flink til og pugge.


Beste Brennevin tips: Irsk whiskey og Skotsk Whisky såt alltid høyt opp på lista for meg, en god speyside som for eks. Craigellachie 17 eller en irsk Redbreast 12


Beste reise tips: Mexico!
Fantastiske barer, utrolig mat og ekstremt god service på de fleste stedene.

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Brobekkveien 38
0598 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf: 930 55 667

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar