James Greig

James Greig
Bakgrunn: Bakgrunn: Bartender og Markedsføring
Bakgrunn i bransjen: Begynte i bransjen da han var 17 år, hovedsakelig som barback.
Første cocktail bar var Barfly i Oslo, der han konkurrerte i Bombays Most Imaginative global cocktail competition og fikk på bakgrunn av dette tilbud om og gjenåpne det var Babylon Bar i Oslo.
Han konkurrerte videre i Bacardi Legacy i to år, og ble også med på teamet på Bettola bar der han var både Assitant bar manager og etter hvert driftsanvarlig for lokalet.
Reisen videre fra der gikk til Bacardi Norge, der James jobbet som Portefølje ambassadør, og ble i 2019 nevnt til Industry Improver of the year under BCA gallaen i Stockholm.
Under pandemien ble han del eier av Nuet Aquavit, og holder i dag en stilling av Global Brand Ambassafor.
Driver med I dag: Global brand ambassador, Nuet Aquavit
Beste Studie tips: Det og lære er ikke en fasit i seg selv, bruk tiden vettig og på en måte som hjelper deg selv mest mulig. Jeg lærte personlig alltid best av og snakke med andre og se hva de gjorde, da jeg har aldri vært særlig flink til og pugge.
Beste Brennevin tips: Irsk whiskey og Skotsk Whisky såt alltid høyt opp på lista for meg, en god speyside som for eks. Craigellachie 17 eller en irsk Redbreast 12
Beste reise tips: Mexico!
Fantastiske barer, utrolig mat og ekstremt god service på de fleste stedene.