Mads Skeie

Mads Skeie
Bakgrunn: Bakgrunn i bransjen: Det startet i Barossa Valley 2012, med jobb i vinproduksjon i mellomstort vinhus. Jeg var student ved NSU i 2015, og har de siste 10 årene vært ansatt Vinmonopolet, hvor jeg i dag også er kursholder for både ansatte og kunder. Har tatt eksamen i WSET 3 og fortiden i gang med Diplomautdanningen. Ved NSU i år underviser jeg i vinifikasjon og sterkvin.
Beste studietips: Bruk hele året godt slik at du unngår skippertak. Ta små pauser i lesingen med podcast, Youtube og flaschard.
Beste vinminne: Mange viner kunne blitt nevnt. Penfolds Grange Hermitage 1984 forstod jeg altfor lite av i Barossa 2012, men flaskene satte i gang et ønske om å lære mer.
Beste vintips: Vær fokusert og smak variert
Beste mat og vin i kombinasjon tips: Ikke drikk opp hele flasken før du har prøvd den til minst et par forskjellige måltider.
Beste vinreisetips: Fly til Wien og lei en bil. Du får smakt og sett mye på kort tid.