asddassdads

Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs - Introduksjon til Vin
    • Fordypning Grunnkurs 8 dager
    • Online Vinkurs
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Studiesteder
    • Våre partnere
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Mads Skeie

Mads Skeie

Mads Skeie

Sted: Bergen
Underviser i: Vinifikasjon

Bakgrunn: Bakgrunn i bransjen: Det startet i Barossa Valley 2012, med jobb i vinproduksjon i mellomstort vinhus. Jeg var student ved NSU i 2015, og har de siste 10 årene vært ansatt Vinmonopolet, hvor jeg i dag også er kursholder for både ansatte og kunder. Har tatt eksamen i WSET 3 og fortiden i gang med Diplomautdanningen. Ved NSU i år underviser jeg i vinifikasjon og sterkvin.

Beste studietips: Bruk hele året godt slik at du unngår skippertak. Ta små pauser i lesingen med podcast, Youtube og flaschard.

Beste vinminne: Mange viner kunne blitt nevnt. Penfolds Grange Hermitage 1984 forstod jeg altfor lite av i Barossa 2012, men flaskene satte i gang et ønske om å lære mer.

Beste vintips: Vær fokusert og smak variert

Beste mat og vin i kombinasjon tips: Ikke drikk opp hele flasken før du har prøvd den til minst et par forskjellige måltider.

Beste vinreisetips: Fly til Wien og lei en bil. Du får smakt og sett mye på kort tid.

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Brobekkveien 38
0598 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf: 930 55 667

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar