Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Hvem er vi
    • Studiesteder
    • Kontakt oss
    • Våre partnere
    • GDPR
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Erfaringer fra studenter
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Ole Strangstadstuen Berg

Ole Strangstadstuen Berg

Ole Strangstadstuen Berg

Sted: Oslo
Underviser i: Champagne og Musserende viner

Bakgrunn: Vinfaglig utdannelse: Dansk Sommelier Utdannelse i 2016.

Bakgrunn i bransjen: Etter vinkelnerstudiet hadde jeg en bratt læringskurve da jeg startet å jobbe i vinkjelleren på Grand Café.

Driver med idag: Vinkjelleransvarlig på Grand Café i Oslo..

Beste studietips: Smak (masse), Les og vær nysgjerrig!

Beste vinminne: Prieuré- Roch Les Clos des Corvées 1er Cru Nuits saint Georges 2010

Beste vintips: Prøv noe nytt hver gang.

Beste mat og vin i komb tips: Viltkjøtt og Blaufränkisch.

Beste vinreisetips: Aube i Champagne. Spennende små produsenter som bryter både grenser og tradisjoner i Champagne.

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Gjerdrumsvei 17
0484 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf:
93800788

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar