Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Hvem er vi
    • Studiesteder
    • Kontakt oss
    • Våre partnere
    • GDPR
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Erfaringer fra studenter
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Anders Roås Stueland

Anders Roås Stueland

Anders Roås Stueland

Sted: Oslo
Underviser i: Diverse fag

Bakgrunn: Vinfaglig utdannelse: Utdannet til akkreditert dommer i Vinmonopolets sensoriske prøveinstans, Diploma.

Bakgrunn i bransjen: Jobbet i Vinmonopolet siden 1996.

Driver med idag: Varefaglig rådgiver og redaktør i Vinmonopolet

Beste studietips: Smak så mye blindt du kan og tør å mene noe om det du smaker og diskuter med andre.

Beste vinminne: Da jeg for tredje gang trodde at en bestemt prestisjetung champagne var en ordinær cava.

Beste vintips: Prøv surøl.

Beste mat og vin i komb tips: Entrecôte med bearnaise og hvit bordeaux.

Beste vinreisetips: Dra sammen med noen som er nysgjerrig!

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Gjerdrumsvei 17
0484 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf:
93800788

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar