asddassdads

Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs - Introduksjon til Vin
    • Fordypning Grunnkurs 8 dager - online
    • Online Vinkurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Studiesteder
    • Våre partnere
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Oskar Sköld

Oskar Sköld

Oskar Sköld

Sted: Trondheim
Underviser i: flere fag

Bakgrunn: Vinfaglig utdannelse: Sommelier ved BA

Bakgrunn i bransjen: Servitør på Klosteret i Oslo 2013-2014, deltid som servitør på Credo fra 2014 til 2015 for jeg ble restaurantsjef i hele 2016. Spontan Vinbar siden april 2017.

Driver med idag: Daglig leder og vinansvarlig på Spontan Vinbar.

Beste studietips: Finn din egen måte å tilegne deg kunnskap på - test ut ulike midler (lesing, podcast, YouTube, foredrag etc).

Beste vintips: Kjøp Burgund fra gode produsenter, men mer ukjente appelasjoner - Auxey Duresses, Pernand Vergelesses etc.

Beste mat og vin i kombinasjon: Finn likevekt i smaksintensitet

Beste vinreisetips: På generelt grunnlag Frankrike - i sær Beaujolais, Burgund og Jura

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Brobekkveien 38
0598 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf: 930 55 667

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar