Ove Svendsen

Ove Svendsen
Bakgrunn: Vinfaglig utdannelse: Norsk Sommelier Utdannelse Bergen 2014
Bakgrunn i bransjen: Beste smaker NSU Bergen. 20 år restaurantbransjen. Fra servitør til F&B Manager.
Driver med idag: Grunder i Ypper, Matspaltist i BA.
Beste studietips: Studer elektronisk med pugge-apper som «Mental Case».
Beste vinminne: Don Pippo
Beste vintips: I dag: Pittnauer "Perfect Day"
Beste mat og vin i komb tips: Tenk over aroma, vekt og struktur i maten du spiser - også hverdagsmaten. Lukk øynene mentalt og prøv å se for deg hvilken vin som kunne vært nydelig til.
Beste vinreisetips: San Miniato - trøffelfestival.
Vinfaglig utdannelse: NSU
Bakgrunn i bransjen / (få med evt. konkurranser): Beste smaker NSU Bergen. 20 år restaurantbransje. Fra servitør til F& B Manager.
Driver med idag: Grunder i Ypper, Matspaltist i BA.