Kasper Wrem Anderson

Kasper Wrem Anderson
Bakgrunn: Bakgrunn i bransjen:
Har jobbet i restaurantbransjen siden 2008, først som studiejobb, deretter på full tid i Spania og Norge. Under vinkelnerstudiet jobbet jeg hos en siderprodusent i Hardanger, og fungerte heretter som restaurantsjef på Siderhuset Ola K. på Nå i Hardanger.
Driver med idag: Med ulike prosjekter som opprettelsen av Norsk Pommelier Utdanning på Hjeltnes i Hardanger, smaksdommer på NIBIO Lofthus, forfatterskap, podcasting, m.m.
Beste studietips: Alltid ha hv-spørsmål i bakhovedet; hvem, hva, hvor, hvordan, hvorfor, osv.
Beste vinminne: Tokaji Escenzia 2009. Spesielt, annerledes og et privilegie. Konsentrert og komplekst. Honning, lakris, aprikos, fersken, karamell, floralitet. Tunge, tunge gardiner. Flytende gull med historisk dybde.
Beste vintips: Gå etter kvalitet. Det pirrer nysgjerrighet.
Beste mat og vin i kombinasjon tips: En kremet, lett aromatisk fiskesuppe servert med et glass feinherb riesling (2015) fra Moselprodusenten Steffen Prum. Sensorisk leksjon i hvordan aroma, vekt, struktur/tekstur går opp i en høyere enhet.
Beste vinreisetips: Reims i Champagne. Lad historien forføre deg med katedralen og de nærliggende, tradisjonsrike champagnehuse. Vinformidling og kulturopplevelse på sitt ypperste.