asddassdads

Norsk Sommelier Utdannelse
Logg inn
  • Studier og kurs
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs - Introduksjon til Vin
    • Fordypning Grunnkurs 8 dager - online
    • Online Vinkurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Våre forelesere
    • Oslo
    • Trondheim
    • Bergen
  • Om NSU
    • Studiesteder
    • Våre partnere
  • Kunnskapssenteret
    • Drueleksikon
    • Jordsmonnoversikt
    • Året i vinmarken
  • Karriere
    • Veien videre
  • Nettbutikk
  • Påmelding
    • Sommelierstudiet
    • Grunnkurs vin
    • Fordypning grunnkurs
    • Online grunnkurs vin
    • Intro til vin - halvdagskurs
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
Information in English

Kasper Wrem Anderson

Kasper Wrem Anderson

Kasper Wrem Anderson

Sted: Bergen
Underviser i: Spania, Portugal, Sider

Bakgrunn: Bakgrunn i bransjen:
Har jobbet i restaurantbransjen siden 2008, først som studiejobb, deretter på full tid i Spania og Norge. Under vinkelnerstudiet jobbet jeg hos en siderprodusent i Hardanger, og fungerte heretter som restaurantsjef på Siderhuset Ola K. på Nå i Hardanger.

Driver med idag: Med ulike prosjekter som opprettelsen av Norsk Pommelier Utdanning på Hjeltnes i Hardanger, smaksdommer på NIBIO Lofthus, forfatterskap, podcasting, m.m.

Beste studietips: Alltid ha hv-spørsmål i bakhovedet; hvem, hva, hvor, hvordan, hvorfor, osv.

Beste vinminne: Tokaji Escenzia 2009. Spesielt, annerledes og et privilegie. Konsentrert og komplekst. Honning, lakris, aprikos, fersken, karamell, floralitet. Tunge, tunge gardiner. Flytende gull med historisk dybde.

Beste vintips: Gå etter kvalitet. Det pirrer nysgjerrighet.

Beste mat og vin i kombinasjon tips: En kremet, lett aromatisk fiskesuppe servert med et glass feinherb riesling (2015) fra Moselprodusenten Steffen Prum. Sensorisk leksjon i hvordan aroma, vekt, struktur/tekstur går opp i en høyere enhet.

Beste vinreisetips: Reims i Champagne. Lad historien forføre deg med katedralen og de nærliggende, tradisjonsrike champagnehuse. Vinformidling og kulturopplevelse på sitt ypperste.

Norsk Sommelier Utdannelse
Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg når nye og spennende ting skjer på NSU.

Følg oss på
sosiale medier

Kontoradresse:
Nsu AS
Brobekkveien 38
0598 Oslo

Mail: post@vinkelneren.no
Tlf: 930 55 667

Vi bruker cookies til å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på “Jeg godtar” godtar du bruken av cookies.

Les mer

Jeg godtar