Intro til vin - halvdagskurs

Dette er et 3-timers introkurs hvor Ken Engebretsen gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter. Her vil du få et innblikk i hvordan vi underviser og du vil også få informasjon om kurs og studier som vi tilbyr. 

Kursoppbygging

Vi gir en innføring i vinens historie samt sensorikk og smaketeknikk. Vi går deretter gjennom Burgund som eksempelområde. Vi vil også presentere NSU og våre kurs og studieretninger.

Dette kurset passer for deg som er interessert i vin og ønsker å utforske videre muligheter, være seg for deg selv eller for dine ansatte. Er du bedriftsleder, ta kontakt for et godt tilbud.

Pris

Kr. 350,-

Kurset inkluderer:

  • Antall viner: smaketeknikk 2, Burgund 4
  • Servering: Kaffe, te, Sanpellegrino, Acqua Panna
  • Smakeskjema, studiemateriell

Førstkommende kurs

Oslo:
07. september 2021

Kl. 13.00 – 16.00

Studiesteder

Oslo

Oslo tilbyr uendelige arbeidsmuligheter fra små bydelsrestauranter til hotell- og stjernerestauranter i verdensklasse. Konkurransen om de gjeveste stillingene er stor, og formalisert utdannelse er en stor fordel.

Matkurs AS
Stockholmsgata 8
0566 Oslo

Trondheim

Den lokale matkulturen har dype røtter som nå vokser og finner nye veier. Byen opplever nye stjerner og et fagmiljø i stor utvikling. Kompetanseheving er viktig for å lykkes i en svært konkurranseutsatt hotell- og restaurantbransje.

Britannia Hotel
Dronningensgate 5
7011 Trondheim

Bergen

Tilgang til førsteklasses råvarer fra sjø og land gjør Bergen idag til en svært spennende matby. Vi har utdannet sommelierer i Bergen siden 2014 og opplever stor entusiasme i byens fagmiljø. Vil du være med på reisen, hopp ombord!

Scandic Byparken
Christies gate 5-7
5808 Bergen

Se flere

Undervisningsspråk

Kurset er på norsk.

Betingelser

Kurset er åpent for alle. Du må ikke jobbe i hotell- og restaurant for å gå dette kurset.

Påmelding er bindene, og kursavgift ikke refunderbar. 

Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du lest og godtatt betingelsene.

Norsk Sommelier Utdannelse kan avlyse kurs ved for få påmeldte inntil 2 uker før studiestart. (Dette skjer svært sjeldent) Evt. innbetalt kursavgift refunderes i så tilfelle umiddelbart.

Mer informasjon

Kontakt Isabella på tlf: +47 93800788 eller send epost til post@vinkelneren.no