Intro til vin - halvdagskurs

Dette er et 3-timers introkurs hvor Ken Engebretsen gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter. Her vil du få et innblikk i hvordan vi underviser og du vil også få informasjon om kurs og studier som vi tilbyr. Passer perfekt for ledere som vurderer å videreutdanne ansatte eller seg selv.

Kursoppbygging

Vi gir en innføring i sensorikk og smaketeknikk. Vi går deretter gjennom Burgund som eksempelområde. Helt tilslutt vil du få et overblikk over våre ulike studier.

Dette kurset passer for deg som er interessert i vin og ønsker å utforske videre muligheter, være seg for deg selv eller for dine ansatte. 

Pris

Kr. 750,-

Kurset inkluderer:

  • 3 timer undervisning med Ken Engebretsen
  • Antall viner: Smaketeknikk x 1, Burgund x 4.
  • Smakeskjema.
  • PPT presentasjon

Førstkommende kurs

Oslo:
28. januar 2022

Kl. 13.00 – 16.00

Oslo:
03. juni 2022

Kl. 13.00 – 16.00

Studiesteder

Oslo

Oslo tilbyr uendelige arbeidsmuligheter fra små bydelsrestauranter til hotell- og stjernerestauranter i verdensklasse. Konkurransen om de gjeveste stillingene er stor, og formalisert utdannelse er en stor fordel.

Matkurs AS
Stockholmsgata 8
0566 Oslo

Se flere

Undervisningsspråk

Kurset er på norsk.

Betingelser

Kurset er åpent for alle. Du må ikke jobbe i hotell- og restaurant for å gå dette kurset.

Påmelding er bindene. Avbestilling til kurset skal være skriftlig og sendes til post@vinkelneren.no. Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et administrasjonsgebyr på kr 350,- Ved avbestilling senere enn 6 uker før uansett årsak, belastes hele kursavgiften.

Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du har lest og godtatt betingelsene.

Norsk Sommelier Utdannelse kan avlyse kurs ved for få påmeldte inntil 4 uker før studiestart. (Dette skjer svært sjeldent) Evt. innbetalt kursavgift refunderes i så tilfelle 100%.

Mer informasjon

Kontakt Isabella på tlf: +47 93800788 eller send epost til post@vinkelneren.no