Intro til vin - halvdagskurs
Dette er et 3-timers introkurs hvor Ken Engebretsen gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter. Her vil du få et innblikk i hvordan vi underviser og du vil også få informasjon om kurs og studier som vi tilbyr.
Kursoppbygging
Vi gir en innføring i vinens historie samt sensorikk og smaketeknikk. Vi går deretter gjennom Burgund som eksempelområde. Vi vil også presentere NSU og våre kurs og studieretninger.
Dette kurset passer for deg som er interessert i vin og ønsker å utforske videre muligheter, være seg for deg selv eller for dine ansatte. Er du bedriftsleder, ta kontakt for et godt tilbud.
Pris
Kr. 350,-
Kurset inkluderer:
- Antall viner: smaketeknikk 2, Burgund 4
- Servering: Kaffe, te, Sanpellegrino, Acqua Panna
- Smakeskjema, studiemateriell
Førstkommende kurs
Oslo:
07. september 2021
Kl. 13.00 – 16.00
Betingelser
Kurset er åpent for alle. Du må ikke jobbe i hotell- og restaurant for å gå dette kurset.
Påmelding er bindene, og kursavgift ikke refunderbar.
Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du lest og godtatt betingelsene.
Norsk Sommelier Utdannelse kan avlyse kurs ved for få påmeldte inntil 2 uker før studiestart. (Dette skjer svært sjeldent) Evt. innbetalt kursavgift refunderes i så tilfelle umiddelbart.
Mer informasjon
Kontakt Isabella på tlf: +47 93800788 eller send epost til post@vinkelneren.no