Online grunnkurs vin

Gjennom 4 intensive dager vil du få mulighet til å løfte din kunnskap om verdens viner, samt få en bedre forståelse for smaketeknikk og hvordan kombinere mat og vin. Målsettingen er at du skal tilegne deg generell basiskunnskap om de viktigste vindruene hvor de dyrkes og hvilke vinstiler de gir. På denne måten berører vi vinland og regioner på flere kontinenter, og vinstiler fra de mest klassiske til nykommere. I tillegg fokuseres det på grunnprinsipper rundt mat og vin i kombinasjon og flere praktiske elementer rundt håndtering av vin, som for eksempel åpning/servering, dekantering og riktig oppbevaring.

Kursoppbygging

Foreløpig unikt med vårt studie er at man vil få tilsendt et smaksett med vin hjem til dere, slik at dere i tillegg til teori undervisning vil kunne smake vinene vi tar for oss teoretisk. Kurset er delt opp i 4 dager a 6 timer. Kurset sendes live i uke 20. (18, 19, 20 og 21. mai fra 09.30 - 15.30) Men du vil få tilsendt linker til opptak slik at du kan se de når du vil. Men det anbefales å se innenfor 2-3 uker da vinene bør smakes innen den tid. Neste online kurs blir i oktober. Påmelding må skje senest to uker før oppstart slik at vi får sendt deg viner og linker. Vi har fortsatt noen smakesett igjen til kurset som går i Mai!

Pris

Kr. 6 900,-

Kurset inkluderer

  • Smakekit tilsendt med ca 24 viner
  • Stikkordskompendier tilsendt på mail
  • Kursbevis tilsendt i pdf per mail
  • Pin tilsendt per post

Anbefalt litteratur:
- Wine Folly: The Essential Guide to Wine, kun tilgjengelig på engelsk
(anbefales å bestille på nett god tid i forveien da den til tider kan være vanskelig å få tak i) Det hender de har den på Tanum Karl Johan.

Førstkommende kurs

Online
Mai / Oktober

Undervisningsspråk

Kurset er på norsk.

Betingelser

Kurset er åpent for alle. Du må ikke jobbe i hotell- og restaurant for å gå dette kurset. 

Påmelding er bindene. Avbestilling til kurset skal være skriftlig og sendes til post@vinkelneren.no. Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et administrasjonsgebyr på kr 750,- Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50 % av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 14 dager før uansett årsak, belastes hele kursavgiften.

Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du lest og godtatt betingelsene.

Norsk Sommelier Utdannelse kan avlyse kurs ved for få påmeldte inntil 4 uker før studiestart. (Dette skjer svært sjeldent) Evt. innbetalt kursavgift refunderes i så tilfelle umiddelbart.

Mer informasjon

Kontakt Isabella på tlf: +47 93800788 eller send epost til post@vinkelneren.no