Om noen uker kan du mye mer om vin
Vi hjelper deg å forstå vin på en intuitiv og forståelig måte – hjemmefra!
Bli mye flinkere på vin raskt fra din egen stue. Bli tryggere i jobben din med vin, eller imponér kollegaene rundt lunsjbordet på arbeidsplassen. Dette vinkurset er meget innholdsrikt og intensivt med et pedagogisk og faglig innhold utarbeidet og perfeksjonert i mer enn 10 år av noen av Nordens fremste på feltet. Kurset er perfekt for deg som jobber med vin eller bare har en stor lidenskap for faget.
Kursdeltakerne elsker kurset!
Vi ber alltid våre kursdeltakere om tilbakemeldinger. De siste to årene har vi målt en rekke forskjellige ting. Dette er de totale tallene fra noen av dem:

Deltagernes læringsutbytte på Online Grunnkurs i snitt.

Så godt likte kursdeltagerne Ken som foreleser på Online grunnkurs.

Så godt likte kursdeltagerne hvordan Online grunnkurs er lagt opp.
Hva tidligere deltagere sier
“Selv etter mange år i bransjen var dette et utrolig oppfriskende kurs. Jobber selv i Hurtigruten og dette kurset burde jo vært inngangsportalen for mange/de fleste av våre kolleger. Spesielt dette med mat/vin i kombinasjon, dekantering og smaketeknikker.”
“Personlig hadde jeg veldig godt utbytte av kurset. Allerede fristet til å ta neste nivå selv om jeg kun er interessert i vin og ikke skal jobbe med det.”
“Alt i alt føler jeg at kurset har gitt en god plattform og inspirasjon for å lære mer om vin:) Anbefales!!!!!”
“Sjokkert over hvor mye jeg har fått av info, og ekstremt god og nyttig info på så kort tid. Utrolig lærerikt og gøy! Ville ikke vært foruten!”
Hvorfor online grunnkurs?
Gjennom online kurs vin vil du få god grunnkunnskap om verdens viner, samt få en bedre forståelse for smaketeknikk og hvordan kombinere mat og vin. Målsetningen er at du skal tilegne deg generell basiskunnskap om de viktigste vindruene, hvor de dyrkes og hvilke vinstiler de gir. På denne måten berører vi vinland og regioner på flere kontinenter, og vinområder fra de mest klassiske til nykommere. I tillegg gjennomgår vi grunnprinsipper rundt mat og vin i kombinasjon og flere praktiske elementer rundt håndtering av vin, som for eksempel åpning/servering, dekantering og riktig oppbevaring.
Hva lærer du?
Unikt med vårt studie er at du vil få tilsendt et smaksett med vin hjem til deg, slik at du i tillegg til teoriundervisning vil kunne smake vinene vi tar for oss teoretisk. Vi anbefaler et godt smakeglass, feks Riedel Riesling / Zinfandel glasset. Kurset varer i ca 16 timer. Du vil få tilsendt linker til opptak slik at du kan se de når du vil i løpet av en 21 dagers periode, da vinene bør smakes innenfor dette tidsrommet. Påmelding bør skje senest to uker før oppstart.
Pris
6 900,-
Kurset inkluderer
Anbefalt litteratur (men ikke nødvendig for å gjennomføre kurset):
– Wine Folly: The Essential Guide to Wine, kun tilgjengelig på engelsk
(anbefales å bestille på nett god tid i forveien da den til tider kan være vanskelig å få tak i).
En altenativ bok som gir god og ryddig grunnkunnskap, og er på norsk kan dere benytte «Vinåpneren, Lærebok om vin» av Jarle Madsen. Denne kan bestilles her. Studiet er bygget opp rundt noen av verdens viktigste druer. Dere vil få smake viner laget på disse druene men fra ulike dyrkesteder, og derav kunnskapen som følger med.
Førstkommende kurs
Kurstilgangen varer i 3 uker fra oppstartsdato.
Undervisningsspråk
Kurset er på norsk, men man kan få engelsk teksting om ønskelig. The course has Norwegian audio and English/Norwegian subtitles.