Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) er en av Norges og etterhvert Skandinavias ledende utdannelser på vin og drikkevarer. Skolen ble etablert i 2002 og eies og drives idag av Ken Canaiolo Engebretsen.

Sommelierstudiet er selve kjernestudiet på skolen. Her utdannes vinkelnere som skal jobbe på gulvet i hotell- og restaurantbransjen. Vi vet av erfaring hvor krevende en arbeidsdag kan være uten tilstrekkelig kunnskap og «verktøy». Hos oss har du mulighet til å bli en av Nordens mest kunnskapsrike vinkelnere.

Vårt mål er at utdanning skal forbedre gjesteopplevelsen, gjøre de ansatte trygge i arbeidet og derfor skape bedre resultater for driften og ledelsen. Totalt utdanner vi cirka 100 Horeca-ansatte per år og har utdannet mange fantastiske vinpersonligheter fra inn og utland.

Studie- og kurstilbudet er i stadig utvikling og vekst og jobber kontinuerlig med utarbeidelse og oppdatering av sine kurstilbud. 

Les mer om personene bak Norsk Sommelier Utdannelse ved å klikke deg videre: