Studier og kurs

Norsk Sommelier Utdannelse tilbyr studier og kurs innenfor vin og drikkevarer. Primært utdanner vi sommelierer og vår vinutdannelse har siden oppstart i 2002 vært en av Norges og etter hvert Skandinavias ledende på feltet. Vi retter oss primært mot hotel- og restaurantansatte eller de som jobber med vin innenfor import eller vinmonopol. Etter økende vininteresse blandt «folk flest» har vi åpnet kursene våre for privatpersoner. 

Vi utvalgte studier / kurs i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Sommelierstudiet

Oslo | Bergen | Trondheim | STAVANGER

Tittelen sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Dette er en vinutdannelse som åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og drikkevarer i hotell- og restaurant. 36 undervisnings dager etterfulgt av 2 dager eksamen.

Kr. 56.500,-

Oppstart 12. august 2024 / 20. januar 2025

Grunnkurs vin

Oslo

Vårt grunnkurs er et intensivkurs som går over 4 studiedager. Kurset passer godt for deg som ikke ønsker eller har anledning til et fullt vinkelnerstudie, men vil lære mest mulig på kort tid. Kurset er åpent for alle. I løpet av 4 dager får du masse inspirasjon, kunnskap og praktisk erfaring om mange tema i vinens verden.

Kr. 7900,-

Online Grunnkurs Vin

Online

Vårt Online Grunnkurs er et intensivkurs som går over ca 16 timer. Kurset er et alternativ til 4 dagers fysisk grunnkurs. Fordelen med Online er at du kan pause og se i reprise og du kan sitte hvor du vil i landet. Proffe opptak og utrolig engasjerende formidling av Ken Engebretsen.
Man kan velge å ha på engelsk teksting og kursmaterialet er også tilgjengelig på engelsk.

Kr. 6900,-

Fordypning Grunnkurs

Online

Dette er et 8 dagers fordypningskurs som bygger på Grunnkurs Vin. For deg som vil gå mer i dybden. Krever gjennomført 4 dagers grunnkurs eller tilsvarende. Settes opp ved nok påmeldte.
Ta kontakt for å melde din interesse (uforpliktende).

Kr. 13900,-