Studier og kurs
Sommelierstudiet
Grunnkurs vin
Online Grunnkurs vin
Fordypning grunnkurs
Blogg
Påmelding
Våre forelesere
Forelesere i Oslo
Forelesere i Bergen
Forelesere i Trondheim
Forelesere i Stavanger
Kunnskapssenteret
Karriere
Nettbutikk
Om NSU
Studiesteder
Våre partnere
Studentsenteret
Information in English
Kompendier
Andre fag
Tillegg til Brennevin: NSUs cocktailkompendie
Last ned
Historie
Last ned
Intro
Last ned
Sigar
Last ned
Sensorikk og Sanseteori
Last ned
Internasjonale Druer
Last ned
Annen drikke
Alkoholfritt
Last ned
Brennevin
Last ned
Kaffe og te
Last ned
Sider
Last ned
Øl
Last ned
Vin generelt
Musserende
Last ned
Oppbevaring av vin
Last ned
Rosévin
Last ned
Sterkvin
Last ned
Søtviner
Last ned
Vinfeil – Kvalitetsavvik
Last ned
Vinifikasjon
Last ned
Vinlovgivning
Last ned
Vinkartet
Last ned
Vitikultur
Last ned
Øko, bio, naturvin
Last ned
Mat og vin i kombinasjon
Mat og drikke intro
Last ned
Mat og vin kjøtt
Last ned
Mat og vin sjømat
Last ned
Mat og vin dessert og ost
Last ned
Gamle verden
Andre vinland
Europa-Andre land 2t
Last ned
Frankrike
Alsace
Last ned
Bordeaux-fordypning
Last ned
Bourgogne-fordypning
Last ned
Champagne fordypning 4t
Last ned
Frankrike intro
Last ned
Jura
Last ned
Languedoc-Roussillon
Last ned
Loire
Last ned
Provence
Last ned
Rhone
Last ned
Savoie
Last ned
Sørvest-Frankrike
Last ned
Italia
Italia intro
Last ned
Italia fordypning
Last ned
Portugal
Portugal
Last ned
Spania
Spania intro
Last ned
Spania fordypning 4t
Last ned
Tyskland
Tyskland intro
Last ned
Tyskland fordypning 4t
Last ned
Østerrike
Østerrike
Last ned
Nye verden
Sake, Øst-Asia, andre land nye verden 2t
Last ned
Argentina 2t
Last ned
Australia 2t
Last ned
Chile 2t
Last ned
Canada og Mexico
Last ned
New Zealand 2t
Last ned
Sør-Afrika og øvrige Afrika 2t
Last ned
USA intro
Last ned
USA fordypning 4t
Last ned
Praktiske fag
Dekantering
Last ned
Gjestepsykologi 4t
Last ned
Kvalitetsvurdering 1: BLIK
Last ned
Kvalitetsvurdering 2: vinens alder
Last ned
Kvalitetsvurdering 3: årgangsforskjeller
Last ned
Kvalitetsvurdering 4: tredjehåndsmarkedet
Last ned
Sommelierens rolle
Last ned
Smaketeknikk
Last ned
Studieteknikk
Last ned
Åpningsmetoder
Last ned
Tentamens- og eksamensinfo
Eksamensforbredelser
Last ned
X