Norsk Sommelier Utdannelse ble etablert i Oslo i 2002 med 10-15 elever de første årene. Studentantallet har siden den gang vokst til rundt 80 elever per år. Siden 2010 har vi ekspandert til Trondheim, Bergen og Ålesund og etterhvert København og Århus. Vi har nå etablert oss som den største Sommelierutdannelsen i Scandinavia, målt i antall elever totalt på våre studier. Vi er beæret over å få ta del i våre studenters fantastiske reise fra å være vininteresserte til å bli stolte Sommelierer.


Norge

Oslo

Oslo tilbyr uendelige arbeidsmuligheter fra små bydelsrestauranter til hotell- og stjernerestauranter i verdensklasse. Konkurransen om de gjeveste stillingene er stor, og formalisert utdannelse er en stor fordel.

Trondheim

Den lokale matkulturen i Trondheim har dype røtter som nå vokser og finner nye veier. Byen opplever nye stjerner og et fagmiljø i stor utvikling. Kompetanseheving og profesjonalitet er viktig for å lykkes i en svært konkurranseutsatt hotell- og restaurantbransje.

Bergen

Tilgang til førsteklasses råvarer fra sjø og land gjør Bergen idag til en svært spennende matby. Vi har utdannet sommelierer i Bergen siden 2014 og opplever stor entusiasme i byens fagmiljø. Vil du være med på reisen, hopp ombord!

Ålesund

Kystgastronomi er et begrep som viser at Ålesund er satt på kartet med gode restauranter og tilgang på fantastiske råvarer. Byen har etterhvert fått både vinbar og gode restauranter og hoteller. Nå er det på tide å komme på samme nivå når det gjelder vinkunnskap.

Se flere

Danmark

København

Århus

Se flere