Kunnskapssenteret

Gjennom våre ulike studier vil du få et unikt innblikk i vinens verden. Vi tilbyr kurs og studier tilpasset ulike ferdighetsnivåer og ulike interessenivå. Vårt mål er alltid å inspirere til videre læring. På dette kunnskapssenteret finner du informasjon som løfter din kunnskap om vin og kan være relevant i jobb- eller i studiesammenheng.

Drueleksikon

Vårt drueleksikon beskriver i korte trekk de viktigste og mest brukte druene i verden. La deg inspirere.


Jordsmonn

Jordsmonn er viktig, men det er lett å blande de ulike uttrykkene. Her får du et innblikk i de vanligste jordsmonnsortene.


Året i vinmarken

Året i vinmarken stopper ikke opp selv om det er vinter. Plantene trenger stell gjennom hele året.

Mer info vil komme om blant annet oppbindingsmetoder, årganger og annet vinlektyresnacks. Kom gjerne med ønsker!


Lyst å lære mer?

Sommelierstudiet

Oslo | Bergen | Trondheim

Tittelen sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og drikkevarer i hotell- og restaurant. 36 mandager fra januar til november.

Kr. 54.500,- Oppstart 8. januar 2024.

Grunnkurs vin

Oslo

Vårt grunnkurs er et intensivkurs som går over 4 studiedager. Kurset passer godt for deg som ikke ønsker eller har anledning til et fullt vinkelnerstudie, men vil lære mest mulig på kort tid. Kurset er åpent for alle. I løpet av 4 dager får du masse inspirasjon, kunnskap og praktisk erfaring om mange tema i vinens verden.

Kr. 7900,-

Online
Grunnkurs Vin

Online

Vårt Online Grunnkurs er et intensivkurs som går over ca 16 timer. Kurset er et alternativ til 4 dagers fysisk grunnkurs. Fordelen med Online er at du kan pause og se i reprise og du kan sitte hvor du vil i landet. Proffe opptak og utrolig engasjerende formidling av Ken Engebretsen.
Man kan velge å ha på engelsk teksting og kursmaterialet er også tilgjengelig på engelsk.

Kr. 6900,-

Fordypning Grunnkurs

Online

Dette er et 8 dagers fordypningskurs som bygger på Grunnkurs Vin. For deg som vil gå mer i dybden. Krever gjennomført 4 dagers grunnkurs eller tilsvarende. Settes opp ved nok påmeldte.
Ta kontakt for å melde din interesse (uforpliktende).

Kr. 13900,-