Karriere

Lurer du på en karriere i vin? Kunnskap skaper trygghet. Enten du har tatt et dagskurs, er godt i gang med sommelierstudiet eller jobber mot å bli Master Sommelier så vil vinkunnskapen du tilegner deg gjøre deg sikrere – enten i en arbeidssituasjon eller i andre vinmiljøer.

I dag er sommelieren en av bedriftens mest betrodde medarbeidere som fungerer som et bindeledd mellom kjøkkensjef, restaurantsjef, gjester og eier.

Totalt har vi cirka 100 studenter per år, og vi har utdannet mange fantastiske vinpersonligheter fra inn og utland.

Mange muligheter for karriere i vin

Ken Engebretsen – daglig leder for NSU

Et studie eller kurs hos Norsk Sommelier Utdannelse kan være med på å skape mange nye muligheter for deg og din vinkarriere. Ken har vært en del av skolen siden, 2004, og i dag er det Ken som eier og leder NSU. Han har bakgrunn er fra Michelin-restauranter som Bagatelle og Le Canard. Ken har også vært president i Norsk Vinkelnerforening, vinskribent for dagblandet og trent flere deltakere til Nordisk, EM og VM for Sommelierer. 

Hør Ken fortelle litt om sommelierutdannelsen og veien videre ved å klikke på videoen.