Nettbutikk

Vår nettbutikk er knyttet opp til Vinoteca, som er ledende på design og konstruksjon av vinkjellere.

Her vil du finne en bredt utvalg av praktisk vinutstyr som ulike vinåpnere, dekanteringskurv, spyttebøtter. I tillegg fører nettbutikken til Vinoteca flere stemningsskapende effekter som kart, plakater og tønner. 

Gavekort

Kjøp et gavekort til noen du er glad i, på grunnkurs vin eller grunnkurs vin online. Dette er en gave som varer et helt liv!

Vinoteca Murano vinåpner

Denne servitøropptrekkeren fra Murano er veldig anvendelig, ergonomisk og driftssikker.

Dekanteringskurv

Vår klassiske dekanteringskurv sørger for at vinen ligger i 45 grader og bunnfallet vil ikke forstyrres under bæring. Vinen kan så åpnes og dekanteres på en sikker og god måte.

Spyttebakke sort

En delikat og meget anvendelig spyttebakk i sort hardplast. Enkel å rengjøre.

Etikettfjerner

Ønsker du å ta vare på dine etiketter. Benytt våre «label remover». Selges i pakker à 10 stk. 

Blindsmakingssokker

Sett med fire blindsmakingssokker som dekker dine vinflasker perfekt. Passer alle 0,75 l flasker. Et meget godt hjelpemiddel for å utvikle sansene.

Champagnesabel

Ønsker du å imponere? En champagnesabel vil da være det ultimate verktøyet for deg. Vinoteca har to forskjellige typer i sortimentet.

Vinkofferter

Ut å reise med vin? Vi tilbyr tre ulike vinkofferter som sørger for trygg og enkel frakt av vinflasker. Alle kommer med fire hjul og tar fra 8 til 12 flasker.

Vinkart

Vinkart er både lærerike og dekorative. Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige land og regioner.

Vinplakater

Våre vinplakater er fra den legendariske vinbaren «Willi´s Wine Bar» i Paris. Baren ble etablert av briten Mark Williamson, og er like populær i dag som for 40 år siden ved åpning. Hvert år lar Mark en kunstner uttrykke «følelsen av Willis og god vin», og vi tilbyr 12 ulike design fra Willi´s gjennom årene.

Navneskilt til vinflasker

Ønsker du å merke dine vinflasker med navn, benytt våre navneskilt. Kan gjenbrukes dersom det brukes white-board tusj.

Vintønner

Champagnestativet er meget dekorativt og kan ta 120 flasker. Målene på stativet er høyde 152 cm og bredde 72 cm.

Navneskilt til vinflasker

Ønsker du å merke dine vinflasker med navn, benytt våre navneskilt. Kan gjenbrukes dersom det brukes white-board tusj.

Vintønner

Vintønne fra slott i Bordeaux som kan bruker til dekorasjon i ditt hjem eller på din restaurant. Kan stå vel så gjerne ute som inne. Hver vintønner er unik og kan avvike fra bilder. Emblemene endres etter hva som er tilgjengelig. Kom gjerne innom oss for en titt.

Riedel karaffelvask

Rustfrie stålkuler som hjelper til å vaske din karaffel etter bruk. Hell litt vann i karaffelen sammen med stålkulene og sirkuler rundt for å fjerne rester etter vinen.