Fordypning grunnkurs

Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin. Du må ha gått 4 dagers grunnkurs vin eller vise til tilsvarende forkunnskaper for å begynne på fordypningsdelen. 

Kursoppbygging

Etter å ha tatt for oss de viktigste druene på 4 dagers grunnkurs; hvor de dyrkes og hvilke ulike vinstiler de gir, er vi nå klare for å bygge videre ved å fordype oss i de klassiske områdene og landene. Dette vil eksempelvis være Frankrike med Bordeaux, Burgund og Rhône, og Italia med Toscana, Piemonte og Veneto. Vi vil også jobbe videre med å forbedre smaketeknikken gjennom en hel dag og avslutningsvis setter vi av 2 dager til mat og vin i kombinasjon, hvor mat testes mot vin. 

Anbefalt litteratur:
"Verdt å vite om vin" av Arne Ronold og Jørgen Mønster

Pris

Kr. 12 900,-

Kurset inkluderer

  • Lett lunsj og frukt
  • Kaffe / te
  • Sanpellegrino / Acqua Panna
  • Over 40 viner
  • Kompendier
  • Kursbevis og pin

Førstkommende kurs

Oslo:
17.-18. & 24. & 25. mars. 07.-08. & 14.-15. april

Kl: 09.30 – 16.30

Bergen:
17.-18. & 24. & 25. mars. 07.-08. & 14.-15. april

Kl: 09.30 – 16.30

Trondheim:
17.-18. & 24. & 25. mars. 07.-08. & 14.-15. april

Kl: 09.30 – 16.30

Studiesteder

Oslo

Oslo tilbyr uendelige arbeidsmuligheter fra små bydelsrestauranter til hotell- og stjernerestauranter i verdensklasse. Konkurransen om de gjeveste stillingene er stor, og formalisert utdannelse er en stor fordel.

Matkurs AS
Stockholmsgata 8
0566 Oslo

Trondheim

Den lokale matkulturen har dype røtter som nå vokser og finner nye veier. Byen opplever nye stjerner og et fagmiljø i stor utvikling. Kompetanseheving er viktig for å lykkes i en svært konkurranseutsatt hotell- og restaurantbransje.


Britannia Hotel
Dronningensgate 5
7011 Trondheim

Bergen

Tilgang til førsteklasses råvarer fra sjø og land gjør Bergen idag til en svært spennende matby. Vi har utdannet sommelierer i Bergen siden 2014 og opplever stor entusiasme i byens fagmiljø. Vil du være med på reisen, hopp ombord!


Scandic Byparken
Christies gate 5-7
5808 Bergen

Se flere

Undervisningsspråk

Kurset holdes på norsk. 

Betingelser


Kurset er åpent for alle. Du må ikke jobbe i hotell- og restaurant for å gå dette kurset.

Påmelding er bindene. Avbestilling til kurset skal være skriftlig og sendes til post@vinkelneren.no. Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et administrasjonsgebyr på kr 750,- Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50 % av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 14 dager før uansett årsak, belastes hele kursavgiften.

Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du har lest og godtatt betingelsene.

Norsk Sommelier Utdannelse kan avlyse kurs ved for få påmeldte inntil 4 uker før studiestart. (Dette skjer svært sjeldent) Evt. innbetalt kursavgift refunderes i så tilfelle umiddelbart.

Mer informasjon

Kontakt Isabella på tlf: +47 93800788 eller send epost til post@vinkelneren.no