Fordypning grunnkurs

Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin. Du må ha gått 4 dagers grunnkurs vin eller vise til tilsvarende forkunnskaper for å begynne på fordypningsdelen. 

Kursoppbygging

Etter å ha tatt for oss de viktigste druene på 4 dagers grunnkurs; hvor de dyrkes og hvilke ulike vinstiler de gir, er vi nå klare for å bygge videre ved å fordype oss i de klassiske områdene og landene. Dette vil eksempelvis være Frankrike med Champagne, Bordeaux, Burgund og Rhône, og Italia med Toscana og Piemonte, Tyskland med Rheingau, Mosel, Rheinhessen og Pfalz samt Spania med Rioja og Ribera del Duero m.fl. Vi vil også jobbe videre med å forbedre smaketeknikken gjennom en hel dag og avslutningsvis setter vi av 2 dager til mat og vin i kombinasjon, hvor mat testes mot vin. 

Anbefalt litteratur:
"Verdt å vite om vin" av Arne Ronold og Jørgen Mønster

Pris

Kr. 13 900,-

Kurset inkluderer

  • All undervisning med Sommelier
  • Lett lunsj og frukt
  • Kaffe / te
  • Over 30 viner
  • Kompendier
  • Kursbevis og pin

Førstkommende kurs

Online
Vinter 2022

Undervisningsspråk

Kurset holdes på norsk. 

Betingelser

Kurset er åpent for alle. Du må ikke jobbe i hotell- og restaurant for å gå dette kurset. 

Påmelding er bindene. Avbestilling til kurset skal være skriftlig og sendes til post@vinkelneren.no. Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et administrasjonsgebyr på kr 1750,- Ved avbestilling senere enn 6 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50 % av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 4 uker før uansett årsak, belastes hele kursavgiften.

Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du har lest og godtatt betingelsene.

Norsk Sommelier Utdannelse kan avlyse kurs ved for få påmeldte inntil 4 uker før studiestart. (Dette skjer svært sjeldent) Evt. innbetalt kursavgift refunderes i så tilfelle 100%.

Mer informasjon

Kontakt Nina på tlf: +47 930 55 667 eller send epost til post@vinkelneren.no