Møte om sommelierstudiet i Stavanger 2025
Dato: Torsdag 31.10.24
Klokkeslett: 15:00 – 16:00
Meld deg på
Studie i fire norske byer fra januar
I 2025 tilbyr Norsk Sommelierutdannelse for første gang studie i Stavanger. Dette gir gode muligheter for kompetanseheving for dine nøkkelansatte.
Blant våre forelesere har vi noen av Norges dyktigste sommelierer, og i tillegg til omfattende teoretisk gjennomgang får studentene smakt flere hundre viner. Vårt sommelierstudie er rettet mot arbeid i restaurant og dermed legger vi også stor vekt på praktiske fag som dekantering, gjestepsykologi og mat og vin i kombinasjon.
Store fordeler for bedriftene
De siste årene har utfordringene stått i kø for norske serveringsbedrifter. Koronapandemien ble avløst av en strømkrise som igjen ble avløst av et arbeidsmarked med mye større etterspørsel etter arbeidskraft enn det som er tilgjengelig.
Du møter Heine Johansen
Heine Johansen er en av Norsk Sommelierutdannelses mest erfarne undervisere. Han har mer enn 20 års erfaring fra serveringsnæringen, som vinbareier og Food and Beverage-manager, innen vinjournalistikk og rådgivning. Han mener spesielt slik markedet er nå, er det å sende ansatte på sommelierstudiet smart. Det handler ikke bare om at du får tilbake en ansatt med mye mer kunnskap og forståelse for driften i restauranten; du knytter nøkkelpersonell tettere til bedriften din.
Møtet finner sted i Stavanger sentrum. Vi sender deg info om lokalet dagen i forveien.